tisdag 6 mars 2012

Tisdag = "never ending stooooryyyyyy"

Javisst, pappa J är tillbaka på kontoret. Dag två idag. Han är fortfarande hängig, men febern är borta och hostan börjar ge med sig. Så skönt att ha en nära-på-frisk pappa här hemma.

Men... nu har lilla R feber igen. Temp 39,5 idag. Det är hans fjärde febervända sedan han föddes. Jag som trodde att amningen skulle ha en skyddande effekt. Förstå vad sjuk han skulle ha varit om vi valt att inte amma.

Jag har precis ringt dagis och bett att O ska få stanna till 15 idag, så lilla R inte ska behöva packas in i bilen. Lilla R behöver sitt eget tempo idag.

Dagis lät måttligt roade "Okej, denna gång då", men vad ska vi göra då? Det är inte så lätt att vara dunderflexibel när man har sjukbebis och 15 minuter i bil till närmsta dagis. Jag tycker dagis ska vara arga på kommunen som lovat ett dagis i skogen hos oss men fortfarande byggt något... det är ju kommunens fel att vi får sitta och skjutsa runt våra ungar till dagis inne i stan istället för att stoppa barnen i vagnen och gå 500m som de marknadsförde med när vi valde att köpa vår tomt. Ja, jag är bitter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar