lördag 24 mars 2012

Lördag = härligt väder, knölig R

Solen har vekrligen gassat idag.  Vi spenderade hel aeftrmiddagen ute.  Pappa J körde vedklyven och jag jag oljade in altanbordet(som nu står på tork i garaget). Herr O har blivit en fena på att köra sin springcykel. Han vill cykla mest hela tiden. Lilla R knölar mest just nu. de tiden som han är nöjd och glad kan nog bäst mätas i  minuter.

Vi försöker med gröt varje käll just nu. Men det är svårt när han inte kan sitta stadigt än. Vi försöker med bumbon men det går sisådär. Idag fick han tillslut halvligga i min famn, och se då gick det med 1/4 portions gröt. Hejja hejja, det finns hopp.  Sen har lilla R bästemt sog för att det är läskig att somna på kvällen. Han blir övertrött och tokledsen. Nästintill inget hjälper. Så nu har han fått somna i vagnen några kvällar, inte helt optimalt, men men...

Herr O är så duktig på minisimmet. Han dtker ne rpå botten och plockar uppsaker, "dyker" från kanten ooch börjar få in bensparkar utan att skvätta. Igår var han riktigt trött efter en halvtimmes lektion. Trött i musklerna sa han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar