onsdag 1 februari 2012

Måndag = mormor


Vi åkte hem till mormor i måndags. Jag kände att dte helt enkelt blev bäst så. Miljöombyte och möjlighet till mindre tjat. I med ipren i mamman och sen skutt i bilen.  Herr O lekte som vanligt med alla leksakern aoch lilla R hängde på armen. Vid 16 var båda pojkarna så trötta att de somnade i mormors säng. sötungarna. De fick sova en timme och sen bar det av till ICA för att handla middag och frukost. Herr O ville ha kycklingklubbor till middag och så klart fick han det. Han smugglade även ner en pucko-festis i sin korg. aja, han har ju inte direkt äit bra de senaste dagarna, så den fick hänga med.

På kvällen badade båda pojkarna i mormors badkar. De fick plats! O var jätte glad över att R ville bada med honom. Det är ju roligare om man är två. Trodds att O hade sovoit både i bilen till mormor och på eftermiddagen somnade han gott som vanligt vid 19. Han är inte riktigt kry min lilla O.

Lilla R fick sova i morbror D's ligginsats till hans gamla vagn. Med nöd och näppe fick han plats. Lilla R slog på stort att sov 5 timmar i sräck på natten. Mamman tackade och tog emot.

På morgonen innan jag klev upp hann herr O och mormor att morgonmysa framför tv'n, äta frukost och bygga tågbana. Mormor åkte till jobber 07.45. Vi stannade kvar och lekte lite med ponnyslottet och legot och tåget. Lagade lunch och begav oss sedan hemmåt. En mycket lyckad snabbvisit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar