lördag 6 september 2014

Lördag = Vildmarkshotellet


Så är vi hemma igen. efter 24 timmar på vift.  Vi har varit i Kolmården och bott på vildmarkshotellet, vilket säkert flera redan listat ut. Hotellet i sig är ganska slitet. Man har gjort några tappra försök att höja lyxstandarden på hotellet genom att renovera genemsamhetsutrymmerna, men rummen känns fortfarande slitna. Rent och snyggt, men slitet och trångt. Spontant känns scandics familjerum som balsalar i jämförelse med vildmarkshotellet. Och med tanke på priset, så kanske man hade kunnat vänta sig mer. 

På plussidan dock hittar vi deras badavdelning.  Poler i två plan. Bubbelpooler, en vanlig rektangulär pool, en småbarnspool med vattenfall, en strömmpool (underbar att bara flyta runt i) och en utomhuspool. Sen kanske det fanns bastu med, men jag är inte helt säker.

Restaurangen serverade GOD mat och hade det välordnat för oss barnfamiljer. Barnbuffe med pannkakor och köttbullar var en hit. Och att det fanns ett biorum lagom nära, när barnen ätit upp ett pluspoäng.  Frukosten fungerade bra, med god mat.

Så kommer vi tillbaka? Nja, pris kontra upplevelse gör att man drar sig.  Det ska till ett riktigt bra erbjudande för att jag ska komma tillbaka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar