söndag 31 augusti 2014

Söndag = #bloggevent2014

Var på bloggevent igår. I Sveriges närmaste stad. Pirrigt. Att vara i ett rum fyllt med talangfulla bloggare, oxå lilla jag. Nog för jag antagligen bloggat längst tid, dryga  7år, så är jag nog den minst lästa bloggen i skaran.  Bloggen har aldrig marknadsförts, och jag har aldrig kommit in i ett "blogg-gäng". Den är dessutom självbiografisk. Alltså, inte riktad, utan spretar åt alla hålla och kanter, lite som hela jag. Och är man inte lika spretig som jag, eller vet vem jag är egentligen, så kan det nog vara lite klurigt att hänga med i svängarna. 

Men eventet då? Underbart trevligt och roligt. Massa med underbart trevliga människor. Människor vars bloggar jag sporadiskt läser. Men hur fint är det inte att träffa människorna bakom bloggen, bakom texten. Föreläsarna var inspirerande. Och hela temat mod och harmoni kan sammanfattas med en spark i baken, du kan om du vill, och för att vara modig måste man vara rädd. 

Vad jag tar med mig? Alla fina människor såklart. Som jag alltid gör. 

Nu ska jag ut och jaga blogglänkar och fylla mina listor till bredden. 
Och bilder?!?! 
Ja jag var så tagen av föreläsarna att det blev liksom inga. Ett fantastiskt betyg från mig. 

4 kommentarer:

 1. Tack detsamma! Så roligt att träffas!
  Från en annan spretisblogg :)
  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får helt enkelt spreta på tillsammans. Bli en helt ny bloggkategori.
   Kram

   Radera
 2. Oj vad jag kände igen mig i det du skriver. Men man måste ju börja någonstans sen hur lång början är......Men trevligt var det. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att det inte bara var jag. Klart att det är en början på något kanon bra. Det finns en första gången för allt... och allt det där. Man får helt enkelt börja tro på sig själv oc sluta analysera sönder saker och ting.
   Kram

   Radera