söndag 26 maj 2013

Morsdag = Brevlåda


Morsdag idag. Vaknade med begynnande spänningshuvudverk. Skoj. (När ska skiten bara ge med sig? Någon som har nått vettigt tips?) Rostat bröd och present till frukost. En brevlåda som herr O hade pysslat av en bakpulversburk.  Hoppas på en hembakad rabarberpaj till fikat och hjälp med at hänga tvätten.

Normalt så brukar vi åka till stormormor på morsdag. Men då lilla R forfarande är hängig och vi inte vill riskera att smitta den 88åriga damen så håller vi oss hemma. Hon blev lite besviken när jag ringde igår och medelade att vi blir hemma. Hon hade ju till och med sprat fröer till mig, scilla och vintergäck. Jag får åka och hämta dem en annan dag och då får hon även passa på att bjuda på jordgubbstårta.

Lilla R sov hela natten i natt. Vaknade, såg stora maskiner, åt frukost och somnade om. Han är inte riktigt på banan än. Trött är bara förnmanet. Dettutom stoltserar han nu med prickar över hela kroppen, men ingen nämnvärd feber.

Herr O njuter just nu av att lillebror sover. Han bygger Brio-tåg och ligger och pratar med sig själv. Härligt att både höra och se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar