lördag 11 maj 2013

Lördag = intensiva dagar

Det har varit två intensiva dagar. I torsdagv firade vi morfar som blev ännu ett år klokare. Vi firade honom först med att äta på Blå Porten och sen gå på Skansen. Vädret var helt fantastiskt och körena ringlade sig långa, både utanför Gröna Lund och Skansen. Det var knökfullt inne på LillSkansen. Tråkigt. Det medförde att  jag inte kund elåta lilla R springa så fritt som han antagligen själv ville. Herr O tog E i handen och sen styrde han henne genom skansen, visade vägen.

Igår var vi hemma hos farmor och farfar. Det grävdes i sandlådan på altanen, som farfar några dagar innan hade fyllt med sand från gropen (farfar hade nallat sand ur lådan för att sanda uppfarten under vintern.). Det blev lunch och en sån där underbar Värmlandstårta. Alla mina tre pojkar är verkligen sålda på den där tårtan. Och farmor gör den bäst. Så är det bara. Herr O byggde ett stoort djurpussel med farmor. Ett pussel som pappan oxå byggde när han var liten.

Idag blir det en lugn dag hemma. Kanske lite trädgårdsfix. Mycket lek med pappa blir det nog, då han åker tidigt imorgon bitti och inte kommer tillbaka för ens på fredag natt.  Tråkigt tycker familjen. Men vad sjutton, det är ju bara en vecka....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar