söndag 3 mars 2013

Söndag = Firande


Så har vi fira i dagarna två. Igår var det familjekalas och idag kompiskalas. Igår var det robotttårta och idag legotårta.

Herr O fick själv välja vad han ville äta igår. Då blev det hummer till lunch, och kycklingklubba och potatisgratäng till middag. Mellis var robott-tårtan och diverse fikabröd. Paketöppning, legobygge, lek och bus. Herr O hade dock svårt att somna på kvällen då han var förväntansfull över nästa dag, då han skulle ha kalas igen.

Så blev det kompiskalas. Med korvlunch, paketöppning, tårta, "sätt huvudet på legogubben", skattjakt, medalj och fiskdamm.  Två timmar flög förbi och herr O njöt av att få stå i centrum. Alla 14 barnen skötte sig exemplariskt. Så roligt att se. Jag var väldigt nöjd med att vi gjorde ett förmiddagskalas. På så vis slapp herr O att gå och ladda en hel dag, lilla R sov lunch under hela kalaset, efter kalaset var det lätt att städa av och sen bara fortsätta ha söndag. Vi gick ut och njöt av vädret och åt sen middag precis som vanligt.


Den obligatoriska presentbilden. På bilden saknas den nya cykeln med de röda handtagen. Böcker, lego, morgonrock, discolampa, cyklop, spel, pussel, såpbubbelmaskin, innebandymål, hamsterleksaker, eltandborste och pyssel finns dock med på bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar