måndag 27 april 2015

Måndag = Innebandyavslutning


Igår var det avslutning på innebandyn.  Tidigt tycker jag. Men vad vet jag, gymnastiksäsongen är ju året runt, så då tycker jag att alla sporter är det, eller? 

Hur som helst, innebandyavslutning. En match med föräldrarna mot barnen. Mycket roligt att titta på. Pappan fick alltså representera vår familjeförälder. Barnen kämpade på. Sprang som aldrig förr. Och föräldrarna kämpade med att inte snubbla över barnen, och hänga med i svängarna. Roligast att se var det när det blev sista målet vinner och alla barnen var på plan samtidigt. Kära nån, vilken underhållning.  Herr O var bäst, såklart. Sprang som aldrig förr. Det är så roligt att se vilken fart han har under fötterna, och hur orädd han är för att gå in i situationer. 

Herr R var med såklart, han med. Klädd i sina gympakläder, och med sin egen innebandyklubba. Vi bollade lite jag och lilla Herrn. För han vill så gärna han med. 

När matchen var slut, fikades det och alla barnen fick medalj. Och ledarna meddelade att i höst blir det nog pool spel. Kära nån, pool spel! Är inte det varje helg? Aja, vi tar det då....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar