lördag 28 december 2013

Lördag = Julkul


Idag har vi kört julkul. En dag när vi ska ha kul, lilla familjen, utanför hemmet. Vi började med att bada badhus. Lilla r tjöt av glädje när han åkte ner för kanan, och herr O kämpade på med sin simning. Han kan ta flera tag nu. Men det ser lite lustigt ut då det bara är näsan som sticker upp ovanför vattnet.

efter badet åkte vi in till stan för lite lunch. Mamman hade tänkt burgare, men pappan kontrade snabbt med thai, och så fick det bli. Herr O fick stekta nudlar och lilla R åt stektanudlar och kycklingspett. Jag äter alltid med pinnar vid sådana här tillfällen. Det hänger liksom kvar sedan jag åkte på min långresa. Och sen är det ju faktiskt roligt. Båda killarna provade att äta med pinnar. Man kan uttrycka det som om det finns utvecklingspotetial.

Efter maten blev det leksaksaffär och ClasOlsson. Och sen var lilla R så trött så han nästan somnade stående. Och då åkte vi hem.

Nu på eftermiddagen har pappan lagat en telefon, herr O har spelat legospel och mamman har plockat iordning hemmet. Och lilla R? Jo han sover än...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar