fredag 11 oktober 2013

Fredag = Ledig hela dagen


Idag har jag och killarna varit lediga hela dagen. Det hela började med att killarna var ganska rastlösa. Som om de inte riktigt kom ihåg hur man leker när man inte har ett hav av kompisar runt omkring sig. Men efter ett tag la det sig och de lekte var och en på sitt håll. Vi röjde av ovanvåningen, letade efter saker som låg på fel ställe. En förberedande övning inför den dammsugning som komma skall.

Vi hängde i lekparken innan lunch. Grannabarnen och mamman kom ut och hängde med oss. Trevligt att äntligen träffas. Dte blir inte mycket av det när man jobbar och kör aktiviteter på kvällarna. Vi blev bjudna på lunch och trevligt sällskap. Så härligt och avslappnade så själen sjöng en stund.

När lilla R sov passade jag och Herr O på att spela spel. Släpp fram mig och Lego Robotar. Och till mellis hjälpte killarna mig att göra smothie. Något som det tyvärr inte serveras så ofta nu för tiden.

På eftermiddagen blev det mer lekpark med fina grannar fram tills dess att det var dax för middag. Och vilken middag sen! Pulled beef som hade stått och myst i ugnen i 9 timmar. Underbara långkok!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar