fredag 27 november 2015

Fredag = Rätt person


Tänk vad det  är viktigt att rätt person är på rätt plats. Människor, vars svar på frågan "För vems skull är jag här", är snabb, självklar och ödmjuk. Rätt personer på rätt ställe kan göra underverk. Jobbar som ett team mot samma uttalade mål.  Att få vara en del av ett sådant team är en ära.  

Jag var hos tandis idag, klämde in ett besök på lunchen, hus en tandläkare som är helt makalöst duktig på att få tråkiga saker gjorda på så trevligt sätt som det bara går.  Hela eftermiddagen gick jag runt och var bedövad i halva ansiktet, och inte föräns efter middagen någon gång hade bedövningen släppt på riktigt. 

Lillebror är så härlig. han tar nu själv på sig sina strumpor. Något som faktiskt är lite krångligt, allra helst när dem alltid är liiite försmå. Men igår knäckte han koden och utbrister i "Vad bra att jag är fyra år mamma, så jag kan ta på mig strumporna själv". Han har även just idag lärt sig hela alfabetssången helt rätt.  Alla bokstäver på rätt plats. Hej och lillebror blir större snabbare än vad jag hänger med. 

Jag är en del av ett team
tandläkaren vet hur man bedöva
och en alfabetssång värmer mitt mamma hjärta
välkommen helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar