lördag 4 juli 2009

Power big meet

Igår var det bilar, bilar och lite bilar. Jag är inte ett dugg intresserad av detta egentligen, men det är svårt att låta bli att dras med i den hysteri som det faktiskt blir i stan när power big meet anländer. Vår lilla familj, familjen S och familjen B packade tre barnvagnar med mat, filtar och dryck och ett barn och tog oss ner till lögarängen och tittade på gamla bilar och på folk. Mycket trevligt!

O skötte sig som valigt exeplarsikt. Han höll sig på filtrna, tittada på flickorna (3,4 och 6år) och åt och var nöjd med livet. Han tryckte i sig en halv förpackning jordgubbar och åt lite kyckling spett och njöt av at var ai händelsernas centrm. Det mest spännande på hela kväll enligt O var tanten med de målade tånaglarna.

När dte hotande regnet började rulla in begav vi oss hemmåt. O sommade i vagnen och sov sen hela natten. De andra barnen lekte hej vilt och vi vuxna drack diverse alkoholhaltiga drycker och drinkar. Vid 22 tiden brakade regnet och åskan loss och det höll i sig flera timmar. O brydde sig dock inte av dunret, utan sov gott vidare, till 06:05 idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar