måndag 29 juni 2009

Karlskrona

Vi har varit i underbara Karlskrona i helgen. Huvudsyftet med snabbvisiten var att medverka vid I och F's bröllop. O sov nästan hela vägen ner i bilen. Så skönt! I fredagskväll var han dock jätte speedad och skulle ta igen allt spring som han hade missat under dagen.

På lördagen var det dags. Morfar kom upp från skåne och passade O så att vi föräldrar skulle kunna gå på bröllop i lugn och ro. Morfar och O lekte lekpark, shoppade, åt glass och var på marinmuseet.

Vi bröllops gäster träffades på kajen vid marinmuseet. Där fick vi borda en båt som skulle ta oss till vigselplatsen. Det var en skön båttur med strålande sol, lagom med gung och vinden i håret. Väl på Tjörkö fick vi promenera en bit för att tillslut komma fram till platsen därviseln skulel hållas. Och vilken plats! Uppe bland klipporna med utsikt över havet och öarna. Jag förstår att I hade längtat efter att få gifta sig där. Vigseln var underbart vacker, och båda sa naturligtvis JA. I hade ifs vissa problem att få på F ringen, men det var efter det stora JAet, så det kan ju inte spela nån roll.

Festen hölls på marinmuseet i deras gallions hall. En mycket speciell festplats. Det var väldigt sälla de hade bröllop där, antagligen pga det där golvet... det var visst obehandlat så det var absolut förbjudet att spilla vin på det. Men de sa aldrig något om jordgubbarna.

I's mamma var väldigt besviken att O inte var med på bröloppet. Hon hade velat se honom i hans söt väst igen. Så här kommer en bild bara för I's mamma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar