torsdag 11 juni 2009

Härligt!

O testar sin nya jacka från Polarn o Pyret. Stl 92!


Blev ivägdragen till Kungsbyn idag med H, lilla H och E. Vädret var inte direkt lockande, men men, det finns ju regnkläder :). Så vi tog en liten tur och tittade på djuren och lekte i lekparken. Vi mammor försökte få i oss lite kaffe under tiden som barnen lekte. Lättare sagt än gjort! Om det inte var barnen som ropade så var det mobilerna som ringde. Aja, lite kallt kaffe fick vi i oss i alla fall.

Sen bar det av hem till familjen WS för lunch. E kleggade ihop lite köttbullar som smakade himelst. Stora H förökte få i sig lite mat samtidigt som hon hade lilla H i knät, stekte köttbullar, lekte med E, tröstade E och kurerade E. Det tar på krafterna att vara tvåbarnsmor.

På em sprack solen upp och vi släppte ut alla barnen. O blir som galen när han får en hel tomt att leka loss på. Inga skor, ingen jacka och inga galonisar... ut på den något blöta gräsmattan och leeek. Han var i sandlådan, på rutchkanan, plaskade med regnvatten och njöt av att få springa fritt. Det ska bli så skönt när vi får vår egen tomt och O kan släppa loss sina springben lite oftare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar