torsdag 5 mars 2009

Ny bilstol


Måste bara börja med att säga att sen i tisdags säger O MAMMA! Med klara fina aaa. Det värmer i mamma hjärtat.

I tisdags var vi hos läkaren och gjorde ettårskontroll. Allt var som det skulle och det fanns inte det minsta att anmärka på. O vägdes och mättes, och som vanligt ligger han strålande på sin kurva på -1. Sen var det dax för ett dubbelstick. O fick en spruta i varera benet och blev JÄTTE leden... i 30s. Sen var han sig själv igen. På kvällen fick han dock feber och blev jätte grinig. Den ena sprutan hade gett honom en röd bulle på benet. Och den här bulleb är öm.

Igår var han sig själv igen. Ingen feber och full av busig energi. Vi åkte hem till I och fikade. O och S (8mån) lekte gärnet. De följde efter varandra över allt. O ville dela med sig av sina leksaker till N (1,5mån). N var dock inte så intresserad, och intresset falnade ännu mer när O tryckte upp en platsdinosaurie i ansiktet på honom.

Efter lunch åkte vi hem och tog en promenix upp till jobb. Där var det dax för H att få samma spruta som O fick dagen innan. H var jätte duktig och skrek även hon i ca 30s. Sen var allt bra igen.

På kvällen åkte vi till Barnens Hus och köpte en ny bilstol till O. Han sitter ifs ganska bra fortfarande i babyskyddet, men jag kände att det började bli dax att han fick en större stol. Efter lite provsittande kom vi hem med en Maxi Cosi. Nu ska den bara monteras in i bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar