onsdag 8 oktober 2008

O's dag


20081007 14:55 Vi tjuvstartar lite med bilder från igår då O och jag åkte tåg till den lilla byn för att hälsa på mormor, moster, morbror och katten. O gillade att åka tåg, mycket att titta på!



15:28 Framme i den lilla byn. O är ganska trött efter resan, men vägrar att sova. Det kan ju hända nått spännande på vägen.

16:25 Lekdags! Vi tog fram stora korgen med alla leksakerna i, och O var i himmelriket!


16:56 Mormor och moster försöker fixa till tripptrapp strolen så att O kan sitta som folk vid bordet och äta. Undertiden titta O på och undrar när dem ska bli klara så han får äta sin middag.



20:28 Kvällsbad. Det blev ett sent sådant idag då mamma, moster och mornmor envisdes med att ränna runt i massa affärer på kvällen.



20081007 07:29 Nyvaken. O väntar på gröten som jag lagar åt honom. Han ammade en liten slurk vid 05 och ville ha nappen vid 03. Annars så sov han hela natten! Helt fantastiskt!


07:47 Gröten är uppäten och det var inte mycket som hamnade brevid. Vi lekte en stund efter frukost och sen gick vi och la oss och sov igen, i två timmar till. Mysigt!



11:18 Nyvaken igen och dags för att leka. BRIO-hundens svans är just nu den roligaste leksaken hos mormor.


11:38 Lunchen är uppäten och O läser innehållsförteckning. Idag blev det burklunch, en possitiv överraskning enligt mig. Tom jag tyckte att den smakade ok.


14:11 Efter mellis och lite lek med mormor var det dags att bege sig hemmåt igen. Vi tog turen genom skogen då man aldrig vet vad som kan dyka upp ur den. O spanar eftere harar.


14:19 På tågstationen. Nedanför kan man skymta den lilla byns busstorg.


14:50 Powernapp. En liten eftermiddagslur på ca 20 min passade O på att ta på tåget. Det vaggade ju så skönt.



15:36 Hemma igen och lekdags. O är inte riktigt överens med masken (till vänster) och är tvungen att banka med armen i golvet för att visa sitt missnöje.


15:37 Han blev så arg på masken att det behövdes lite soffmys för att han skulle bli lugn igen.


16:23 Ett av dagens många blöjbyten. Det bör tilläggas att moster bytte en bajsblöja idag, för första gången. Hon har aldrig tidigare bytt en blöja och gick därför mycket metodiskt till väga. Hon började med tt studera hur den använda blöjan var påsatt för att sedan memorera detta, ta av den, tvätta och sedan lyckas sätta på den nya blöjan på helt rätt sätt. Bra jobbat moster!!!


17:08 Promenad dax. Det blev en kort promenad för att få komma ut och smaka lite på luften utanför. Jag tänkte att O kanske skulle powernappa lite under tiden jag gick, men nej. Det var ju aldeles för roligt att titta på allt runt omkring.


18:00 Lekdags. O passade även på att powernappa en liten 10min när vi kommit hem. Tillräckligt mycket för att han skulle orka...


19:03 ... surfa ...


19:19 ... äta gröt ...

19:26 ... och bada. Snäckan är O's bästa badkompis.


19:37 God Natt O!

1 kommentar:

  1. Roligt att följa er dag! Hur gammal är moster egentligen?
    Ha det bra!
    mvh åsa

    SvaraRadera