onsdag 3 oktober 2012

Onsdag = vardagen rullar på

Måndagen
Kyrkis. Vi startade i kyrkan med en liten barnsamling. Lilla R var tagen av allt det fina som hängde från taket. Herr O försökte hänga med i sångerna. Vi hade med oss lunch till kyrkis. Herr O mycket nöjd över att få äta matlåda. Sen hem. Kompois M knackade på och sen försvan Herr O och kompis M upp för trappen. Jag hörde kanpt av dem under de två timarna som de lekte. Kompis M's mamma kom över med mellis. Perfekt! I med mat i barnen och ut med dem. Vi lekte i lekparken i två timmar och sen var det dax att äta middag och åka till gympan. Lilla R fick stanna hemma med pappan och jag passade på att "springa" spåret. väljer att gå framför att krypa.
Man skulle nu kunna säga att lilla R
Alla somnade ovaggade.

Tisdag
Förskola för herr O. Promenad för mamman och lilla R. Hämta Herr O på dagis. Städa pyssellådorna. Hem till kompis M för mellis och sen återigen ut med barnen till närmaste lekpark. Där hängde de fram tills klockan var 17 och middagen borde varit lagad sen länge.

Onsdag
Promanad med föräldrarna på området. Så härligt med massa vuxenprat. Och fika såklart. Hämta herr O på dagis. Han hade pysslat en "lilla gubben".
Nu är vi hemma igen. Lilla R sover i sin bilstol och herr O sk avara nära mig hela tiden... Så kan det gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar