söndag 2 september 2012

Söndag = härliga helg

Så skönt med helg. Veckan har vari allt annat än lugn och harmonisk. Och då sitter dte ju extra skönt med en helg. En familjehelg.

Igår var mormor här. Hon och pojkarna lekte gärnet. Hon spelade legospel med herr O samtidigt som hon byggde klosstorn med lilla R. Her O var dock bekymrad "Mammaaa, mormor säger att vi ska ha spelet på golvet. Får hon det?!?!" Och sen körde de bilbana tills lilla R nästan somnade i mormors knä.

Herr O hjälpte oss vuxna att plantera med. Han körde skottkärran med all jord.

Jag lagade middag. En riktigt god sådan. Helstekt entrecote, pomme Anna och rödvinsås. Och vin till det. Gott vin. Och sen rabarberpaj och glass. Lilla R älskade maten. Det bästa med den var nog att han fick äta själv. Både herr O och lilla R var otroligt lättnattade. Och de sov båda två väldigt gott. Herr O sov hel anatten i sin säng och lilla R vaknade bara två gånger, 02 och 05, och slog sedan till med att ta morgon 06:45. Mamman och pappan tackar.


Nu på morgonen provar lilla R gåvagnen och herr O försöker rädda sin tågbana. Och rätt som det är så sammarbetar dem lite. För att sedan börja motarbeta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar