På mitt skrivbord på jobb
Just nu går jag igång på ingefära. Kanske låter det lite knäppt, men det är något med den där starka, stickande smaken. Den liksom kickar igång en. Just nu äter jag massor med Ginger Chew. Jag inbillar mig att det hjälper mig att hålla huvudet på topp. Det är ingen hemlighet att det är mycket på jobb just nu, och då är det som om min hjärna allt mer spanar in sig på snabba kolhydrater. Snabb energi som gör att huvudet hänger med kroppen (eller vi det kanske tvärt om?). Visst är ginger chew både ekologiskt, vegan och glutenfri. Men fri på kalorier är den inte, tyvärr... En hel del socker är det i.
Så jag borde hitta ett alternativ sprang på det HÄR receptet på Hälsosmarta. Och visst låter det som ett fullgott substitut. Kanske till och med en perfekt och bättre ersättare. Man borde kunna blanda ner lite färsk ingefära med tänkte jag. Så att det blir så där stickigt i munnen. Det lär ju inte bli som kolan ovan, sådär seg och härlig. Men vad sjutton, jag får min ingefära på ett lite nyttigare sätt. Och det är ju inte helt fel.
Så jag borde alltså baka...
Och förresten så har Hälsosmarta en tävling just nu, där man kan vinna en Hälsosmarta Kickstart
Klart att jag ska vara med
Känns som om min kolhydratskrävande lätt överkokta hjärna skulle behöva just en sådan
En kickstart med nedvarvning och mindre kolhydrater
Vad är det med ingefära....skitäckligt första gången man äter det sen vänjer man sig liksom vid smaken och till sist så är man beroende? Kram anette
SvaraRadera