onsdag 19 augusti 2015

Onsdag = Lalandia


Vi  bodde på Lalandia i Billund. En semesterby med massor av hus. Huset var stort, ljust och fint, och hade fruktansvärt dåliga kuddar. Diskmaskinen fungerade utmärkt och slutstäd ingick. Och det bästa av allt, det fanns en gigantisk hoppkudde 100m från huset. Där killarna kunde göra av med massa av energi. Perfekt innan en lång bilresa till exempel.


 Och sen fanns såklart badlandet med. Vilket badland sen! Det var fem ordentliga vattenrutschkanor, plus fem stycken mer barnvänliga. Vågbassäng, bassäng med akvarium i utomhuspool, bubbelpool och ett flertal barnbassänger.  Vi var totalt tre omgångar i badet under de tre dagar som i var på Lalandia. I början var herr O lite försiktig. Men sista dagen så åkte vi värstingen tillsammans, tornado, tre gånger! Han är modig min herr O. Han var även längst fram i bassängen när vågmaskinen gick, simmandes, hoppandes och skrattandes. Vi föräldrar var precis bredvid honom för att agera stöd när han fick kallsupar. 


Tornado

Herr R's favorit på vattenlandet var "vattenmakaren". En stor lekpark med vatten som sprutade, vattenpistoler, vattenrutschkanor och en stor hink med vatten som tömdes med jämna mellanrum över hela lekparken. Han var även helt övertygad om att han kunde åka samtliga vattenrutschkanor, att han visst kunde åka tornado, trots att han inte har passerat 120cm.  Herr R orkade dock inte vara med sista vändan till vattenlandet. Han var helt slut efter bad och legoland. Han höll sig hemma med pappan i stugan, hoppade lite hoppkudde och läste böcker. 

Vatenmakaren
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar