torsdag 6 juni 2013

Nationaldagen = Hemma hos stormormor


Dagen har spenderdes hemma hos stormormor i hennes hus och trädgård. Vi åt fantastisk mat, efterrätt och jordgubbstårta. Vi plockade fram de gamla trampbilarna. En riktig hitt. Pojkarna ville dock att vi vuxna skulle putta på. Lilla R nådde inte till pedalerna, och herr O stod mest och spann på gräset när han försökte köra.

Hemma hos stormormor var även moster, morbror och mormor. Så härligt att vara samlade hela gänget.  Mormor undrade om hon fick ta med sig herr O hem till sig och låta honom sova kvar. Och det är klart att det gick bra. Herr O blev eld och lågor och ville helst att de skulle åka på en gång. Men det fick minsann vänta tills efter tårta. Herr O såg så fram emot att få var asjälv med mormor och bygga med lego utan att lilla R skulle komma och förstöra.

Så helt oplanerat fick vi alltså bara med oss ett barn hem. Och oj vilken skillnad i tempo det är att bara ha en av två hemma. Lilla R sover gott nu, efter en nattning som flöt på precis som vanligt. Kvällsmat, dusch, borsta tänder och godnatt. Vi vuxna sitter på altanen och njuter av sommarkvällen. Vilken fantastik dag vi har haft idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar