måndag 21 april 2008

Vilken helg

det blev en lång trevlig helg. I fredags åkte vi hem till mormor för att stanna däröver hela helgen. Jag packade allt vi behövde i badbaljan, vad ska man ha en resväska för när man har en badbalja? Babygymmet fick följa med osså. O hade nog inte fixat en hel helg utan hunden och nyckelpigan...

När vi kom fram tog vi en lååång promenad med vagnen i det underbara vårvädret. Vi gick i skogen, och O hoppade runt som ett popcorne i vagnen när jag körde över alla rötter. Sen bar det av ner till hallen för att träna gymnasterna. Det är alltid lika roligt. O fick stanna hemma hos mormor under tiden. Han skötte sig finfint! Sen på kvällen blev det middag och efterrätt... chokladpudding! Jag är nu officiellt beroende av denna läckerhet.

Någon som inte gillar att O är på besök är mormors katt N. N är livrädd för O och låg gömd på vinden hela helgen. eller han vågade sig fram och luktade på O's fot när O sov, men sen for han snabbt in på vinden igen... han är lite harig lilla N.

På lördagen var det våruppvisning för gymnasterna. Innan uppvisningen åkte vi iväg till Babyland och köpte hörselkåpor till O. Mormor envisades med att det måste han ha! Det kommer att bli högljudt. Och vad rätt hon hade. Det hade nog inte gått utan kåporna. O låg i min famn under hela uppvisningen och sov nöjt. Hurra för hörselkåpor!

På kvällen var det middag med tränarna. Återigen fick mormor vara barnvakt. Det gick strålande även denna gång. O passade på att kräkas och kissa lite på mormor, så nu är hon fullt invigd. Att sova borta tyckte O var en baggis. Vi hade med oss hans eget täcke, och så tog vi fram den gamla hårdliften som min bror hade när han var bebis och där i sov O som en klubbad säl. Fantastiskt! Han sov nästan bättre där än hemma.

På söndag morgon bar det av hemmåt. Vi åkte förbi J och T och fikade. Kladdkaka innan lunch är fantastiskt!!! Flickorna var inte hemma så vi kunde faktiskt avsluta de meningar som vi påbörjade. Alltid lika skoj. När vi okm hem tog vi en härlig promenad. O satt i sjalen och sov under hela promenaden. När vi kom hem var jag jätte varm och O lagom varm. Vi han knappt komma innanför dörren innan pappa kom hem. Så underbart!!! Nu är ordningen återställd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar