lördag 8 augusti 2009

Hemma igen

Så var vi hemma igen. Det är alltid lika skönt att lämna hemmet som det är att komma tillbaka. Bara den där känslan av att sova i sin egen säng igen, och inte i en 140cm smal bäddsoffa. Nog för att jag och J har delat på betydligt smalare sängar, men då var vi nykära, yngre och smalare :)

Vi spenderade 9 underbara dagar nere i Abbekås hos morfar. O var i centrum större delen av tiden. Vi hann med att åka tåg mellan Brösarp och St Olof, besöka Ystas Djurpark, strosa i Ystad, äta otaliga glassar, bada i havet vid Mossbystrand, bada i poolen på altanen, proviantera i Kivik, byggt altan, byggt spalje, grävt i rabatter, byggt staket och inte att förglömma besöka Österlens Chokladfabrik (de har VÄRLDENS godaste gräddbullar!!!).

O har varit helt fantastisk under hela vistelsen. Han har njutit till fullo av att kunna springa in och ut ur huset som han har velat. Vi föräldrar har delat på vem som ska leka O's skugga. O är inte riktigt tillräckligt stor för att lämnas obevakad, framför allt inte när han är ute.

Vi sträckkörde både upp och ner till Abbekås. Det tog ca 8 timmar, vilket jag tycker är fantastiskt med tanke på att vi hade en O bilen. Han sov ca 4 timmar av resan, och resten av tiden satt jag bak med honom och lekte med allt som kunde lekas med.

Vi kom hem i förrgår. Vi åkte förbi mormor och lämnade av O. Han och mormor skulle h alite lektid tillsammans innan hon börjar jobba och vi föräldrar ville ha lite "vara-ensamma-hemma-tid". Så igår var vi ute och åt middag på FRANK. Om ni inte har besökt denna resturang så gör det gensat. Maten är fantastisk, och personalen är verkligen rätta personenerna på rätta platasen. Vi njöt till fullo.

Snart kommer mormor, mormors mor, moster och O hit. Vi ska fira min och systara mi's födelsedag med en sen lunch tidig middag. Det lir seranoskinka med melon och mossarella, ugnsbakad lax med spenat och fetaost och lemoncurd och jordgubbstårta till efterrätt. Underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar